пʼятниця, 19 грудня 2008 14:43

Олійник запевняє, що не бачив, як Зварич брав хабарі

Заступник глави Секретаріату Президента - представник Президента у Верховній Раді Петро Олійник називає наклепом на нього інформацію про нібито передачу грошей в його службовому кабінеті під час перебування на посаді голови Львівської обласної державної адміністрації в жовтні 2007 року, яка була поширена у зв"язку зі справою екс-судді Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича.

Як повідомили в прес-службі Президента України, Олійник подав позов до суду про захист честі і гідності у зв"язку з цим наклепом.

Заступник глави Секретаріату також спростовує інформацію про те, що він нібито вже надавав свідчення у справі екс-судді Львівського апеляційного адмінсуду Зварича. У цій справі Олійник сьогодні дасть свідчення в Генеральній прокуратурі України.

За інформацією Олійника, з жовтня 2007 року по квітень 2008 року він переважну частину часу проводив на лікуванні, пройшовши за цей період дві складні операції і важку реабілітація. За його словами, практично весь жовтень 2007 року він провів у лікарні.

Олійник також відзначає, що саме принципова позиція районної державної адміністрації не дозволила зробити корупційні дії в так званому розпаюванні землі, яку академія наук передала органам місцевого самоврядування.

За словами Олійника, незважаючи на тиск шляхом страйків біля Львівської обласної ради організованої групи людей, під його керівництвом голова районної державної адміністрації не підписував так зване розпаювання, повідомляє 4 post.
Зараз ви читаєте новину «Олійник запевняє, що не бачив, як Зварич брав хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути