Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 11:33

Охорона Януковича знає декілька мов і має високий IQ

Охорона Януковича знає декілька мов і має високий IQ

Старший тренер з рукопашного бою збірної України Анатолій Волошин вже кілька тижнів займається з охоронцями президента Віктора Януковича.

За інформацією газети "Сегодня", відповідний договір про співпрацю "в середині лютого служба охорони президента і Федерація рукопашного бою країни".

"Тоді Анатолій Волошин і ще кілька тренерів Федерації почали силову підготовку бодігардів першої особи країни", - йдеться у публікації.

"Охорону для президента треную як мінерів, адже вона теж не має права на помилку. Рукопашний бій - найуніверсальніший вид спорту. В ньому поєднані техніки з боксу, карате, самбо, боротьби та інших видів єдиноборств", - розповів Волошин.

"Охоронців всебічно готують, тому що вони повинні вміти робити все в комплексі: захищати, стріляти і при цьому думати. Тренуються вони кожен день, а деякі для підтримки форми їздять на змагання (виступають під вигаданими іменами) і займають перші місця. Мої учні охороняють Григорія Лепса і артистів студії "95-й квартал", - зазначив тренер.

За словами Волошина, президентські сек'юріті знають дві, а то й три іноземні мови, а рівень їх IQ - як мінімум 9 (за 10-бальною шкалою).

У публікації також наголошується, що учнем Волошина був і нинішній губернатор області Олександр Вілкул.

"Шкода, що він не вибрав спортивну кар'єру. З його даними він точно став би чемпіоном світу з рукопашного бою. Перед тренуванням він легко робив 1000 присідань і віджимався найбільше", - зазначив тренер.

Зараз ви читаєте новину «Охорона Януковича знає декілька мов і має високий IQ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути