пʼятниця, 05 жовтня 2012 11:51

Об'єднаній опозиції не подобається фільм про неї

Об'єднаній опозиції не подобається фільм про неї
Фото: radiosvoboda.org

Перший національний телеканал вдався до цинічного порушення закону про вибори.

Про це на прес-конференції в Києві сказав "нунсівець" Руслан Князевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник побував VIP-агітатором на Донбасі

"Кілька днів поспіль, починаючи з другого жовтня, в ефірі УТ-1 до початку і після закінчення передачі йде заставка "Політична реклама", натомість демонструється фільм без жодного означення, що це політична реклама. Він не має інформації про замовника, але містить брутальну неправдиву інформацію про Об'єднану опозицію та її лідерів – суб'єктів виборчого процесу. Відповідно до закону, будь-який суб'єкт виборчого процесу, який вважає, що інформація, подана в тому чи іншому інформаційному сюжеті про нього, є недостовірною, має право на відповідь в тому самому проміжку ефірного часу за рахунок ЗМІ", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС опублікувало карту порушень під час парламентських виборах

За словами депутата, Об'єднана опозиція звернулася до УТ-1 з проханням розмістити відповідь, але там відмовили. "Ми звернулися до ЦВК, яка була змушена витребувати у УТ-1 всю інформацію про замовників та платіжні документи, якщо йдеться про політичну рекламу. Натомість за неофіційною інформацією нам вдалося отримати дані, що насправді такого роду замовлення здійснено з виборчого фонду одного з кандидатів у народні депутати, сателіта  Партії регіонів, який балотується в одному із одномандатних округів Києва", - наголосив Князевич, однак відмовився поки що називати прізвище замовника.

В свою чергу заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов зауважив, що безкарність штовхає владу на таку діяльність, що ще раз підтверджує те, що парламентські вибори в Україні не є чесними та прозорими.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднаній опозиції не подобається фільм про неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути