четвер, 04 жовтня 2012 15:05

МВС опублікувало карту порушень під час парламентських виборах

Міністерство внутрішніх справ вирішило розмістити на своєму сайті карту порушень під час парламентських виборів.

Карта запущена з 1 жовтня для відображення на електронній карті щоденної інформації про зареєстровані правопорушення. На карті відображаються повідомлення про кількість правопорушень під час передвиборчого процесу, пише "Українська правда".

Інформація розподіляється за категоріями та регіонами. Існує два види правопорушень: "З ознаками адміністративних правопорушень" та "З ознаками злочину". Вони розрізняються кольорами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демократи об'єднуються перед "судним днем" - політолог

Разом з тим деталі правопорушень побачити неможливо. Крім того карта містить інформацію про територіальні виборчі комісії - адресу, номер комісії. Як тільки в комісії з'являться номери телефонів, вони відразу будуть відображені на карті.

 

Так, наприклад, станом на 3 жовтня на карті розміщена інформація про 1652 зареєстровані правопорушення. Через добу в органи внутрішніх справ надходить в середньому близько 100 повідомлень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди не бачать сенсу у виборах

Крім того, Міністерство внутрішніх справ відслідковує повідомлення про порушення під час виборів народних депутатів, які висвітлюються на веб-сайтах громадських організацій. У порівнянні з подібними інтерактивними картами громадських активістів, МВС реєструє щодня приблизно на 40-50% більше таких повідомлень і відпрацьовує їх відповідно до законодавства України.

Зараз ви читаєте новину «МВС опублікувало карту порушень під час парламентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути