субота, 04 липня 2020 10:44

Нормандська зустріч: РФ вимагає погодити з окупованим Донбасом десятки законів

Нормандська зустріч: РФ вимагає погодити з окупованим Донбасом десятки законів
Заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак вважає, що Україна повинна узгодити з окупованим Донбасом десятки законів. Фото: kremlin

Заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак заявив, що до проведення зустрічі в "нормандському форматі" на вищому рівні Україні необхідно прийняти й погодити з Донбасом десятки законів.

"Про зустріч на рівні міністрів мови не було. Про це говорити поки дуже-дуже рано, тому що необхідно виконати в повному обсязі ті рішення, які були прийняті на саміті 9 грудня. Це десятки різних законів, які потрібно не тільки розробити українській стороні, а й узгодити з Донбасом, а це теж непросто", - заявив Дмитро Козак журналістам у Берліні за підсумками зустрічі політичних радників глав держав "нормандської четвірки", повідомляє ТАСС.

За словами Козака, сторони повинні домовитися, як будуть жити разом і "по якій траєкторії рухатимуться до спільного життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вимагає до 6 липня правового визначення статусу ОРДЛО - ЗМІ

"Тоді й не буде ніяких стимулів для перестрілки", – вважає заступник голови адміністрації президента РФ.

Україна, Франція та Німеччина готові докласти максимум зусиль для виконання домовленостей Нормандської четвірки, досягнутих у Парижі. Російська сторона взяла паузу для підготовки відповіді на консолідовану позицію 3 країн.

Зараз ви читаєте новину «Нормандська зустріч: РФ вимагає погодити з окупованим Донбасом десятки законів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути