понеділок, 18 квітня 2016 21:35

Нідерланди мають знайти кращий шлях - Могеріні про асоціацію Україна-ЄС

Нідерланди мають знайти кращий шлях - Могеріні про асоціацію Україна-ЄС
Фото: slavpeople.com

Міністри закордонних справ очікують від уряду і парламенту Нідерландів кращого рішення щодо завершення ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС з урахуванням результатів референдуму 6 квітня.

Про це заявила високий представник Європейського Союзу із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні за результатами першого дня засідання Ради ЄС із закордонних справ у понеділок в Люксембурзі, передає "Укрінформ".

"Ми будемо ретельно відстежувати це питання, яке потребує вирішення не тільки на рівні уряду Нідерландів, а й інших інститутів, зокрема, парламенту, з метою пошуку кращого шляху в дискусії з європейськими інститутами", - сказала глава дипломатичного відомства ЄС.

Нагадаємо, голландці проголосували проти асоціації України з Євросоюзом. На референдумі 6 квітня проти висловився 61% учасників, за - 38%. Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте був засмучений результатами голосування, але запевнив, що Нідерланди підтримають надання безвізового режиму українцям.

Зараз ви читаєте новину «Нідерланди мають знайти кращий шлях - Могеріні про асоціацію Україна-ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути