Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2012 20:53

Неадекватний громадський діяч ледь не побив кандидата в депутати і журналістку у Донецьку

Неадекватний громадський діяч ледь не побив кандидата в депутати і журналістку у Донецьку
Хряков замахнувся на Вольгу Шейко й назвав її бл...ю. Скріншот із відео

Голова Донецької обласної громадської організації "Комітет виборців Донбасу" Олександр Хряков під час спільної прес-конференції кандидатів у народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №42 (Ворошиловський, Калінінський райони Донецька), які вирішили об'єднатися для захисту голосів своїх виборців, намагався побити кандидата від партії "Український демократичний альянс за реформи" (УДАР) Вольгу Шейко і нагрубіянив журналісту інтернет-видання "Острів" Ганні Івановій.

Крім Шейко, у прес-конференції брали участь кандидат у цьому окрузі від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Вадим Юрчак і самовисуванець Сергій Анікушин.

Анонсувалася участь кандидата від Соціалістичної партії України Євгена Талишева, однак в останній момент він не прибув на конференцію з невідомої причини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" обматюкав журналісток та пообіцяв "повідривати їм голови"

У залі знаходилися довірені особи кандидата в депутати від Партії регіонів Тетяни Бахтєєвої, які постійно ставили питання спікерам.

Серед довірених осіб була і депутат Донецької міськради Оксана Савкіна.

Журналісти попросили довірених осіб не заважати ходу прес-конференції. На питання Іванової про те, кого представляють невідомі люди в залі, Хряков заявив: "А ти хто така?". Іванова представилася, однак далі пішли образи з боку Хрякова на адресу журналістки і Вольги Шейко.


Зараз ви читаєте новину «Неадекватний громадський діяч ледь не побив кандидата в депутати і журналістку у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути