понеділок, 03 липня 2017 13:33

НАТО закликає Україну вдвічі посилити боротьбу з корупцією

НАТО закликає Україну вдвічі посилити боротьбу з корупцією
НАТО закликає Україну посилити боротьбу з корупцією удвічі / Фото: 5 канал

Парламентська асамблея Північноатлантичного альянсу закликає Україну подвоїти зусилля в проведенні антикорупційних реформ.

"Ми хочемо закликати наших українських друзів подвоїти свої зусилля в проведенні болісних, але дуже важливих реформ із боротьби з корупцією. Дуже важливо, щоб Україна продовжувала виконувати своє "домашнє завдання" й почала бачити практичні переваги такої роботи, враховуючи лібералізацію візового режиму з Європейським Союзом і початок роботи глибокої й всеосяжної зони вільної торгівлі в межах угоди про асоціацію", - сказав президент асамблеї Паоло Аллі під час семінару Роуза-Рота, передають "Українські новини".

Аллі підтвердив засудження асамблеєю окупації Росією українських територій, порушення Мінських домовленостей і прав людини на окупованих територіях.

Він також зазначив, що НАТО підтримує євроінтеграційне прагнення України й закликав уряди країн-членів Альянсу підтримувати й на багатосторонній, і на двосторонній основі відносини з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна продовжить участь в операції НАТО - Полторак

Президент асамблеї сподівається, що незабаром знайдуть практичне рішення з деескалації конфлікту в Чорноморському регіоні, поглиблення двостороннього співробітництва НАТО й України, а також убезпечать партнерів Альянсу в цьому регіоні.

Верховна Рада України законодавчо закріпила вступ до Північноатлантичного альянсу як пріоритет зовнішньої політики. Законопроект 8 червня підтримали 276 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «НАТО закликає Україну вдвічі посилити боротьбу з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути