Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 13:40

Наступник Луценка перевірить, куди дівались гроші на паспорти

Наступник Луценка перевірить, куди дівались гроші на паспорти
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов ініціює перевірку роботи паспортної системи у зв"язку із затримками видачі закордонних паспортів громадянам України. Про це на брифінгу повідомив головний радник міністра - Костянтин Стогній.

"Ця служба поки що не задовольняє міністра в тому сенсі, що люди не отримують паспорти, сплативши за них гроші наперед. Міністр дав доручення розібратися... перевірка покаже, де дівалися гроші, сплачені громадянами (за закордонні паспорти) в системі МВС... і буде зроблено все, щоб це в майбутньому не відбувалося", - запевнив Стогній.

Нагадаємо, що затримки із видачею закордонних паспортів почалися наприкінці минулого року через конфлікт між урядом Тимошенко та консорціумом ЄДАПС.

Консорціум звинувачував уряд у заборгованості по оплаті послуг з друку документів суворої звітності. Уряд, зокрема міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, звинувачував консорціум у зловживанні монопольним становищем і в завищенні цін на свої послуги, пише РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Наступник Луценка перевірить, куди дівались гроші на паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути