пʼятниця, 23 листопада 2007 16:27

Настрій політиків у Раді відображав одяг (ФОТО)
9

  На сьогоднішнє засідання нової Ради, крім депутатів та міністрів Януковича, прийшли екс-президенти України Леонід Кучма і Леонід Кравчук, уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова та голова Фонду державного майна Валентина Семенюк.

Якщо обличчя Кравчука, Кучми і Карпачової були зосередженні, то Семенюк у білому костюмі з помірним декольте здавалася безтурботною.

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко виглядала нібито й веселою, але в Раду прийшла у "спецодязі" а-ля просто БЮТівка - білий верх, чорний низ. Як завжди її вітали обіймами і поцілунками. В"ячеслав Кириленко теж був невеселий, Луценко - емоційний.

Найбільш засмученим здавався колишній голова ВР Олександр Мороз, який наостанок вирішив нагадати, в яку авантюру, хто і кого затіг. Екс-спікера не захотіли слухати "нашоукраїнці" і БЮТівці, які під час його промови вийшли із зали засідання.

Попри очікування демкоаліції, яку обіцяли і Луценко, і Тимошенко, дива не сталося. Спочатку оголосили перерву, потім її продовжили, після чого "нашоукраїнці" в залу вже не повернулися. 

У ЗМІ з"явилася інформацію, що угоду про демкоаліцію відмовилися підписати вісім депутатів від блоку НУНС.

Головуюча на першому засіданні нової Ради "регіоналка" Раїса Богатирьова оголосила, що наступне засідання відбудеться у четвер, 29 листопада. З цим категорично не погодилися БЮТівці, які вимагають зібрати Раду у вівторок, 27 листопада.

Тимошенко відразу ж заявила, що перерва до четверга у роботі Верховної Ради, оголошена Раїсою Богатирьовою, потрібна Партії регіонів для підкуповування депутатів з БЮТ та НУ-НС.

Права рука Тимошенко Олександр Турчинов сказав що, якщо "Регіони" не з"являться в Раду у вівторок, засідання проведе "нашоукраїнець" Роман Зварич.


За матеріалами: "Газета по-українськи", Українська правда, УНІАН.

ФОТО: УНІАН, REUTERS.

Зараз ви читаєте новину «Настрій політиків у Раді відображав одяг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути