Ексклюзиви
пʼятниця, 16 грудня 2011 13:03

Напруженими для Тимошенко будуть березень, травень і серпень - астролог

Напруженими для Тимошенко будуть березень, травень і серпень - астролог

Прийдешній рік стане роком випробувань для колишньої прем'єрки Юлії Тимошенко, прогнозує астролог, член координаційної ради спілки астрологів України 36-річний Олег Горбань.

"Юлія Тимошенко народилася в рік Миші, а Миша з драконом дружать. Тож рік дракона дасть їй багато можливостей. Інша річ, що в тій ситуації, в якій Юлія Володимирівна опинилася, вона навряд чи зможе ними скористатися. Не будь у неї кримінальної справи, наступного року вона б була на підйомі, на сплеску популярності. Якщо вдача піде на закриття справи, то це буде найкращий варіант", - відзначив астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі справи Тимошенко зникли документи, які доводять її невинуватість - адвокат

Однак детальний прогноз не дає підстав на таке сподіватись. Олег Горбань передбачає, що напруженими для Юлії Тимошенко будуть березень, травень і серпень.

"У другій половині березня на лідерку БЮТ очікує вольова боротьба. На Тимошенко тиснутимуть, і ймовірно, навіть силою. Вона буде з кимось боротися, а її до чогось примушуватимуть. Ситуація кардинально почне змінюватися з травня. Десь у середині травня мають прийняти важливе рішення відносно Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як урятувати Тимошенко

Розвиток подій далі залежатиме від нього. Напруженою для здоров'я Тимошенко є перша половина серпня. З 1 по 13 серпня можуть відкрити нову кримінальну справу, знайти нові звинувачення. У той же самий період можуть посилитись проблеми з хребтом", - розповів Горбань.

Незважаючи на це все, астролог прогнозує удачу для Юлії Тимошенко у новому році.

"До кінця року її стан повинен покращитися порівняно з нинішнім станом речей. Хоча тиск на неї може тривати й далі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Напруженими для Тимошенко будуть березень, травень і серпень - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути