понеділок, 06 жовтня 2008 11:17

Наливайченко заступився за Катерину Ющенко

Виконуючий обов"язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє, що брат Президента України Петро Ющенко не має відношення до "РосУкрЕнерго".

"Безумовно, ні - це точна інформація", - прокоментував Наливайченко в інтерв"ю газеті 24 заяву члена партії СДПУ(о) Ігоря Шурми про те, що фірми, нібито близькі до брата Президента Петра Ющенка, одержували платежі від "РосУкрЕнерго".

Крім того, Наливайченко назвав політичною провокацією інформацію про те, що дружина Президента, можливо, володіє сумісним банківським рахунком з номінальним співвласником "РосУкрЕнерго" Дмитром Фірташем.

"Це політична провокація. СБУ не стежить за своїми громадянами, зокрема за їх рахунками. Можу сказати тільки одне: у сім"ї Президента немає тих мільярдів або мільйонів, які їм приписують опоненти", - сказав він.

У 2006 році член фракції СДПУ(о) Ігор Шурма від імені парламентської фракції СДПУ(о) зажадав від Президента України Віктора Ющенка доручити правоохоронним органам перевірити інформацію щодо переказу фірмою "РосУкрЭнерго" близько 70 млн. дол. на рахунки фірм, які нібито наближені до Ющенка.

Раніше лідер КПУ Петро Симоненко неодноразово заявляв про приватний інтерес Президента Віктора Ющенка у функціонуванні посередників "РосУкрЕнерго" і "УкрГаз-Енерго". У той же час, Ющенко в кінці березня спростував всі звинувачення і чутки: "Я ніколи не займався газом як зацікавлена приватна особа, і ніколи цим не займатимуся. І моя сім"я зокрема".
Зараз ви читаєте новину «Наливайченко заступився за Катерину Ющенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути