понеділок, 13 листопада 2017 09:54

Найбагатшого губернатора назвали двійником Кадирова

Найбагатшого губернатора назвали двійником Кадирова
Голову Миколаївської ОДА Олексія Савченка порівняли з главою Чечні Рамзаном Кадировим.

Голову Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка порівняли з главою Чечні Рамзаном Кадировим. Про це йдеться у сюжеті українського журналіста Майкла Щура.

"Ось Кадиров у синій сорочці і Савченко у синій сорочці такого самого крою. Ось Кадиров у чорній сорочці і Савченко у чорній сорочці. Кадиров - у білій і Савченко у білій. Кадиров - у блакитній і Савченко - теж", - помітив схожіть Щур.

"Нещодавно до президента Чечні приїхали гості і подарували йому Iphone x. Не минуло тижня, як до Олексія Савченка теж приїхали гості і подарували йому Iphone x. Кадиров відмовився від телефону і запропонував віддати його переможцю поетичного конкурсу на найкращий вірш про Путіна. Савченко теж від телефону відмовився і також пообіцяв його за найкращий вірш про Миколаївщину", - йдеться у сюжеті.

"Нехай голова Миколаївської ОДА більше не копіює Рамзана Кадирова хоча б під час війни з Російською Федерацією", - резюмував журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатший губернатор розповів про загрози сепаратизму

Олексій Савченко з жовтня 2016 року очолює Миколаївську ОДА. До цього був народним депутатом фракції БПП. Його вважають найбагатшим губернатором. Задекларував понад 3,6 млн грн і €1 млн готівкою.

Зараз ви читаєте новину «Найбагатшого губернатора назвали двійником Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути