Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2021 18:18

Нацистська символіка й тітушки: ОПЗЖ влаштували "шабаш" у столиці

Нацистська символіка й тітушки: ОПЗЖ влаштували "шабаш" у столиці
Нардепи Кива і Чорний йшли під записи вигуків нацистів.

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива збирав тітушок, щоб 22 червня о 04:00 в Києві організувати масовку. Про це розповів громадський діяч Сергій Стерненко у відеоблозі.

Стерненко порівняв ходу Киви з "нашестям нацистів".

На відео чоловіки в білих сорочках крокують під звуки вигуків нацистів. Попереду Кива й іще один нардеп від ОПЗЖ, Віктор Чорний. Це транслював канал "Перший незалежний", який відкрили після закриття трьох телеканалів, пов'язаних із підозрюваним у державній зраді нардепом Віктором Медведчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ тягали мотузкою дівчину у вишиванці й вінку. У мережі назвали їх "довбо***ами"

Один із масовки йшов із прапором Третього райху. Це відбувалося на території Національного музею історії України в Другій світовій війні.

"Усі ці зрадники України, які зараз служать загарбникам, окупантам, розповідають, як їхні діди боролися проти окупантів.

Щодо Киви та його однопартійців, то в мене тільки одне риторичне запитання: чому на восьмому році російсько-української війни пособники російських окупантів, люди, які допомагають вести війну проти України, вільно організовують ось такі шабаші й сидять у Верховній Раді, а не у в'язниці?", - сказав Стерненко й назвав дійство "пересувним шапіто".

"Поки ми з вами спали, на території Національного музею історії України в Другій світовій війні відбувався черговий побєдобєсний шабаш за участі ОПЗЖ і Киви.

Якщо ви думаєте, що це мій монтаж, то запевняю - нічого не монтував. Картинка й звук - від авторів "акції", - прокоментував у Facebook журналіст Богдан Амосов.

Користувачі Facebook пишуть:

"Це вакцинація "Спутником" так діє?"

"Киви клонуються?"

"Маразматики"

"Де поліція?"

Торік нардепи з ОПЗЖ їздили до країни-агресора РФ у тамтешню думу.

У червні цього року ОПЗЖ не дала жодного голосу за вшанування пам'яті загиблих від російської агресії дітей.

Також, коли Верховна Рада вимагала від РФ негайно припинити бойові дії на Донбасі, за постанову проголосували всі фракції і групи, крім ОПЗЖ.

Зараз ви читаєте новину «Нацистська символіка й тітушки: ОПЗЖ влаштували "шабаш" у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути