понеділок, 19 листопада 2018 13:35

Націоналісти висувають Кошулинського кандидатом у президенти

Всеукраїнське об'єднання "Свобода", "Правий сектор", Організація українських націоналістів, Конгрес українських націоналістів і "С14" підтримали свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019-го.

Відповідну заяву підписали лідери націоналістичних організацій.

 

"2019 рік буде визначальним для України: або наша країна утвердиться як Українська самостійна соборна держава, або впаде в провалля реваншу промосковських сил. Надзвичайно важливими у цьому є президентські та парламентські вибори. На них треба дати вирішальний бій реваншистам, і лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля.

Обговоривши політичну ситуацію, ми – повноважні представники націоналістичних організацій – ухвалили рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на президентських виборах 2019-го", - ідеться в заяві.

Підписанти закликали українців підтримати це рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошулинський має шанси на другий тур - соціолог

14 жовтня лідер всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок оголосив, що не буде брати участі в президентських виборах. Він запропонував націоналістичним силам висунути Руслана Кошулинського єдиним кандидатом у президенти.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти висувають Кошулинського кандидатом у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути