пʼятниця, 20 липня 2012 17:34

Націоналісти влаштують на окрузі Мартинюка "Народну розправу"

Націоналісти влаштують на окрузі Мартинюка "Народну розправу"
Наступним після Мартинюка під "розправу" попаде Литвин. Фото: perec.in.ua

200 активістів поїдуть в округ віце-спікера Адама Мартинюка і влаштувати контрагітацію "Народна розправа".

Про це Gazeta.ua розповів один із активістів, представник "Чорного комітету" Богдан Тицький.

"Ми створюємо групу активістів, які буду виїжджати на місце на округ Мартинюка. Будемо усіма доступними методами доносити громадянам позицію і, власне кажучи, правду про те, якою саме є ця персона, про його награбовані статки, про всі незаконні дії, які він чинив на посаді віце-спікера протягом своєї політичної карєри", - розповів активіст.

Для контрагітації, за словами Тицького, будуть застосовуватися всі "доступні, адекватні методи".

"Це будуть агітаційні рейди по округу, якісь листівки, наліпки, газети та безпосереднє спілкування з людьми. Ми будемо намагатися особисто переговорити з якомога більшою кількістю виборців", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мартинюк у Раді — кримінал при владі", - у Києві пікетують офіс КПУ

Представник "Чорного комітету" розповів, що однією з причин, чому першим для "Народної розправи" став саме Мартинюк, став нещодавній інцидент, коли на цьому окрузі було побито кілька активістів, які вже розпочали агітацію проти віце-спікера. Зараз активісти також готові до таких дій у свою сторону і пообіцяли "в разі чого дати відсіч будь-яким провокаціями".

Водночас, запевнив Тицький, Мартинюк — не єдина людина, яка стане об'єктом контрагітації активістів.

"Багато таких одіозних персонажів, які на нашу думку, на повинні бути у наступній Верховній Раді. Але особисто Мартинюк причетний до злочинного прийняття всупереч всім законам мовного законопроекту, з тим, що це далеко не перший факт його спекуляції на подібних темах. Крім того, він оголяє в Інтернеті декларацію про доходи, у якій написано, що в нього немає ані квартири, ані будинку, ані машини, що він живе на одну зарплатню і пенсію, хоча не відомо де він у такому разі живе, якщо в декларації навіть немає житла", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі думають, що голосування за спікера буде сфальшоване

Загалом у списку активістів є 225 округів, на які вони мають намір поїхати. Це в основному — західна та центральна Україна.

"Ми хочемо зачепити якомога більшу кількість кандидатів. Спочатку — це Мартинюк. Потім це буде Литвин, потім — Губський. А далі будемо дивитися залежно від того, яка буде інформація, які кандидати будуть балотуватися, бо ще не відомий весь перелік людей, які ідуть на вибори" - пояснив Тицький.

Він додав: "Ми не акцентуємо увагу тільки на Заході і Центрі, просто дійсно такий показовий фактор, що наприклад Мартинюк і Литвин мали таке нахабство іти в цих регіонах. Тому ми на ці регіони зараз і зорієнтовані. Звісно, що ми в жодному разі не відмежовуємося від східної України і всіма можливими методами будемо протидіяти таким персонам і там".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартинюк очолив організоване злочинне угрупування - Томенко

В громадській ініціативі "Народна відплата" беруть участь "Фан-клуб Україна", ВГО "Тризуб" ім. Степана Бандери, ВМГО "Молодіжний Націоналістичний Конгрес", ВМГО "Національний альянс" та громадська ініціатива "Чорний комітет".

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти влаштують на окрузі Мартинюка "Народну розправу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути