середа, 10 жовтня 2012 10:21

На Волині студентів замість пар відправили слухати "регіоналку"

На Волині студентів замість пар відправили слухати "регіоналку"
Фото: volynpost.com

Студентів Східноєвропейського університету зняли з пар, щоб вони послухали кандидата від Партії регіонів Катерину Ващук.

Це відбулося у понеділок, 8 жовтня, близько 12.30 в корпусі Історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, повідомляє "Опора".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вимагали півмільйона за те, що заберуть два маршрути"

Номер 45 у виборчому списку Партії регіонів розповіла молоді, чому стала кандидатом в нардепи, та пообіцяла виділити кілька тисяч гривень на студентський конкурс кращих наукових робіт.

"Такою Ващук розповіла про свою політичну кар'єру і про те, як прийшла до депутатства. Зокрема, ознайомила студентів й з актуальними подіями її життя", - йдеться в повідомленні.

"Вона пояснила, що спершу мала намір балотуватися в одному із округів на Волині, втім, "висока посадова особа" з Києва її переконала іти по списку Партії регіонів, щоправда, донедавна вона була членом Народної партії", - цитує Ващук "Опора".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ОПОРА" скаржиться на масове використання аморальних способів боротьби на виборах

Прозвучали і виправдання щодо голосування картки депутатки за "мовний" закон. Мовляв, вона б ніколи не проголосувала проти своєї рідної мови.

Під час зустрічі Ващук повідомила про початок з навчального року конкурсу на кращі наукові роботи студентів, профінансованого її фондом: "Так, за перше місце - 3 тисячі гривень, друге - 2 тисячі гривень, третє - 1 тисячу гривень".

До зустрічі долучився декан Історичного факультету Анатолій Шваб та кілька викладачів університету, які приводили студентів на зустріч.

Зараз ви читаєте новину «На Волині студентів замість пар відправили слухати "регіоналку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути