вівторок, 04 січня 2022 12:37

На матюкливого "слугу" Галушка направили протокол в суд

На матюкливого "слугу" Галушка направили протокол в суд
Галушко обирався від партії "Слуга народу" по округу в Броварах. Фото: @sluganarodu.GalushkoMikola.97

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду протокол щодо народного депутата від "Слуга народу" Миколи Галушка, який несвоєчасно подав повідомлення про продаж автомобіля.

Про це повідомляє "Слово і діло".

Нардеп несвоєчасно повідомив про зміни майнового стану після отримання 298 150 грн від продажу Lexus LS 460, з інформації НАЗК.

Щодо Галушка склали протокол про адміністративне правопорушення пов'язане з корупцією. Протокол направили на розгляд Печерського районного суду міста Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" вже поводяться так, як "регіонали" в кінці свого шляху - журналіст

Торік НАЗК виявило, що "слуга" не вказав у декларації за 2019-й 12 соток землі у селі Гоголів Броварського району Київської області. Не задекларував будинок, який належить його батькові, і в якому він зареєстрований. Також не вказав відомостей про дві земельні ділянки і ще один будинок, в якому зареєстрована його донька.

З'ясували, що у вересні 2019 року нардеп придбав Lexus LS 460 2007 року випуску за 298 тис. грн, але інформації у декларацію не вніс.

Також він не задекларував 943 тис. грн, які вніс до свого виборчого фонду під час парламентських виборів. Нацагентство виявило, що недостовірні відомості відрізняються від достовірних на 1 млн 452 тис. грн.

Галушко є членом Комітету з питань правоохоронної діяльності.

22 грудня журналісти опублікували відео, на якому нардеп Галушко матюкається на поліцейських, які зупинили за порушення правил дорожнього руху його водія. Називав правоохоронців "дебілами".

Фракція вибачилася за поведінку нардепа і заявила, що питання розглянуть на етичному комітеті партії. Водночас Галушко знову назвав поліцейських "дебілами".

Зараз ви читаєте новину «На матюкливого "слугу" Галушка направили протокол в суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути