пʼятниця, 11 вересня 2020 14:22

На форумі "Слуги народу" у Запоріжжі Тишечко представив лідерів праймеріз до міськради

На форумі "Слуги народу" у Запоріжжі Тишечко представив лідерів праймеріз до міськради
На масштабному форумі у Запоріжжя партії "Слуга Народу" Віталій Тишечко представив лідерів праймеріз до міської ради

10 вересня, у Запоріжжі відбувся масштабний форум партії "Слуга Народу" – "Кожен зможе", під час якого були оголошені перші результати праймеріз, що проводились у період з 31 серпня по 9 вересня на рівні міста та області.

Зі слів Віталія Тишечка, праймеріз дали змогу проявити себе та приєднатись до команди Президента тим, хто прагне змін у Запоріжжі. Він додав, що визначення лідерів відбувалося прозоро: спостерігати за відбором мали змогу всі охочі. Процес також контролювали представники партії.

Політик також назвав десятку тих, хто набрав найбільшу кількість голосів під час внутрішніх рейтингових змагань у Запоріжжі. Ними стали: Пенчук Інна, Тлеуш Віктор, Борисов Геннадій, Касай Марія, Куртєв Анатолій, Гиренко Олексій, Ковпак Владислав, Шалений Євген, Беклеміщев Сергій та Нємченко Маргарита.

"Це люди із досвідом, фахівці у своїх сферах діяльності. Ті, хто не може спокійно спостерігати за тим, як Запоріжжя стоїть на місці замість того, щоб рухатися вперед. Я вірю в них. Шанс проявити себе є у кожного. Праймеріз дали таку можливість тим, хто прагне змін", – заявив Віталій Тишечко.

Також під час форуму були названі імена потенційних кандидатів від "Слуги Народу" у депутати Запорізької обласної ради і на голів територіальних громад.

Зазначимо, що сьогоднішній форум партії "Слуга Народу" в Запоріжжі зібрав близько тисячі учасників та прихильників політсили, що говорить про високу підтримку команди Президента в регіоні.

Зараз ви читаєте новину «На форумі "Слуги народу" у Запоріжжі Тишечко представив лідерів праймеріз до міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути