Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2013 22:24

На Черкащині перевізники відмовляються везти людей на фінальну акцію "Вставай, Україно"

На Черкащині перевізники відмовляються везти людей на фінальну акцію "Вставай, Україно"
Фото: kafanews.com

Прихильники опозиції з міста Умань на Черкащині не можуть виїхати завтра до Києва, щоб взяти участь в акції "Вставай, Україно!". Перевізники відмовились везти людей та повернули кошти, які їм вже сплатили за дорогу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з опозиційних лідерів Черкащини Максим Поляков.

"Сьогодні ситуація така ж, як і з акцією "Черкащина – настав час діяти!". Для бажаючих прийняти участь в акції "Вставай, Україно!" ми замовили на завтра автобуси до Києва. Але сьогодні автоперевізники один за одним відмовились туди їхати. Вони розповідають, що до них додому приходили правоохоронці і погрожували фізичною розправою, якщо ті повезуть людей на акцію. Крім того, мені повідомили, що завтра автобуси з Умані до Києва взагалі не ходитимуть до 15 години", - повідомляє Максим Поляков.

На акцію люди будуть їхати приватними автомобілями. За попередньою інформацією, проблематично буде придбати квитки і в касах автовокзалу.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині перевізники відмовляються везти людей на фінальну акцію "Вставай, Україно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути