понеділок, 16 серпня 2010 12:41

Москаль хоче ув"язнити Богословську за каструлі

Москаль хоче ув"язнити Богословську за каструлі

Депутат від НУ-НС Геннадій Москаль вимагає притягнути депутата Інну Богословську до кримінальної відповідальності за крадіжку каструль.

Відповідне звернення він спрямував голові МВС Анатолію Могильову та генпрокурору Олександру Медведьку, повідомляє прес-служба Народної Самооборони.

За його словами, заява Ромазанова, щодо крадіжки сервізів - дуже серйозне звинувачення. "Заява в Обухівську міліцію Романа Ромазанова із села Рудики під Києвом, котрий стверджує, що Інна Богословська вкрала з його будинку міні-електростанцію, два телевізори, набір каструль і кілька сервізів - це дуже серйозне звинувачення", - вважає Москаль.

"Тому я направив депутатські звернення в МВС і Генпрокуратуру з проханням порушити кримінальну справу й перевірити причетність шановної народної депутатки до зникнення цих предметів", - додав він.

За його словами, "у разі підтвердження фактів ГПУ має негайно направити у Верховну Раду подання щодо позбавлення Богословської депутатської недоторканності".

"Бо якщо залишити такі речі без реакції, то дійде до того, що скоро збіднілі депутати з правлячої коаліції почнуть викручувати лампочки в туалетах Верховної Ради...", - сказав Москаль.

Нещодавно власник дачі в Рудиках під Києвом Роман Ромазанов заявив, що Богословська, яка знімала його будинок, завдала йому шкоди на 70 тисяч доларів.

Ромазанов запевняє, що після від'їзду Богословської, яка три роки орендувала у нього будинок, він недорахувався маси предметів.

"Два телевізора, електростанція-генератор, французький сервіз "Мадонна", каструлі "Бергоф", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Москаль хоче ув"язнити Богословську за каструлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути