середа, 04 серпня 2010 12:30

Богословська втекла з окупованого будинку на Козинці (ФОТО)

Нардеп Інна Богословська вирішила виселитися з арендованого нею будинку на Козинці.

За словами сусідів увечері 3 серпня на її подвір'я заїхала вантажівка і на неї почали грузити меблі. Богословська наглядала за процесом особисто.

 "Ми проїжджали повз: біля воріт будинку стоїть меблева машина - вже вантажать речі", - розповідає один із сусідів "регіоналки".

Окрім вантажного авто біля будинку в селі Рудики Обухівського району під Києвом помітили ще дві машини. Одна - темно-бордовий Мерседес з номерами Верховної Ради, на якому завжди їздить Інна Богословська. Ще один - Ауді з "не київськими" номерами.

Депутат уникає спілкування з питання конфлікту з домовласником. Не бере трубки мобільного. У свою чергу, її помічник Валентин Войтків каже:

"Інна Германівна не бачить, в чому суть конфлікту. І вважає, що ситуація не варта й виїденого яйця. Тим більше, це приватне життя і Богословська сама хоче розібратися в усьому. А те, що говорить власник, не все відповідає дійсності. Я говорив із Інною Германівною. Вона каже, що є умови, яких не дотримався і власник будинку", - зауважив Войтків.

Сама Богословська прописана у Харкові на вулиці Гіршмана 14, кв. 30. Однак перед минулими президентськими виборами з інтерв'ю одному з українських телеканалів вона розповіла, що власну квартиру у Києві продала, коли прогоріла на парламентських виборах у 2006 році.

"З партії "Віче" ми вийшли з великими боргами. Грошей не було. Я брала кредити. Донька Настя продала свою квартиру, чоловік продав свою, я свою в Києві", - розповіла Богословська.

Нагадаємо, що 3 серпня у ЗМІ з"явилася інформація, що нардеп Інна Богословська відмовилась платити за арендований нею будинок.

Gazeta.ua, tochka.net

Зараз ви читаєте новину «Богословська втекла з окупованого будинку на Козинці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути