субота, 15 травня 2010 00:12

"Неадекватній" Богословській відключили мікрофон у Шустера

"Неадекватній" Богословській відключили мікрофон у Шустера

Депутат Інна Богословська вважає, що кримінальне минуле екс-керівника уряду Юлії Тимошенко тягнеться ще з середини 90-х.

Про це вона розповіла у прямому ефірі програми Шустер Live.

"У нас унікальна можливість не ловити роками Тимошенко за руку за те, що було у 2000 році (проти Тимошенко тоді було порушено кримінальну справу - ред). Сьогодні треба згадати, коли вперше ця дівчина опинилася в СІЗО. Це був 1995 рік. Ця мадам проносила на собі гроші, і її затримали у Запоріжжі. Тому нам зараз розказують, що продали Крим, хоча це аренда. Тепер розказують про газ. Брехня на брехні", - наголосила Богословська.

У цей час у розмову активно втутився "нунсівець" Геннадій Москаль:"У вас що, з головою не в порядку?! Ви - професійний провокатор. Савік, запрошуйте на ефір адекватних людей".

Але Богословська не зупинялась: "Від в'язниці Тимошенко сховалась у парламенті за депутатською недоторканністю. Тому зараз ця брехня має одну причину - міжнародний аудит", - встигла промовити Богословська.

Після цих слів нардепу відключили мікрофон.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Неадекватній" Богословській відключили мікрофон у Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути