Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 13:13

Москаль: Балозі треба було одразу домовлятися із опозицією, а не "клястися про вступ до ПР"

Москаль: Балозі треба було одразу домовлятися із опозицією, а не "клястися про вступ до ПР"
Геннадій Москаль: Кармазін пішов підпрацьовувати до влади. Фото: job-sbu.org

Нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль вважає, що брати Балоги хотіли зіграти із владою у пінг-понг, але в них не вийшло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада намагається показати, хто в домі господар" - Гарань про позбавлення мандатів двох нардепів

Про це він написав на Facebook.

"Рішення Вищого адміністративного суду стосовно позбавлення депутатських повноважень Балоги і Домбровського це, звісно, нонсенс і маразм. Воно суперечить не те, що Конституції, законам, але і здоровому глузду, і, безумовно, отримає негативну оцінку в Європейському суді з прав людини. Опозиція, звісно, виступає категорично проти, оскільки це рішення стало небезпечним прецедентом, що відкриє двері для подальших репресій щодо опонентів влади", - написав він.

За словами Москаля, у Балоги була попередня домовленість з владою ще до виборів.

"Але тут є і інший бік медалі. Навіщо було Віктору Івановичу Балозі водити за руку молодшого брата Павла Івановича Балогу по всім кабінетам влади (маю інформацію, що вони дійшли і до найвищих кабінетів) коли у них були проблеми на окрузі, і клястися, що Павло вступить у фракцію ПР, якщо регіонали погодяться з його "перемогою" по Хустському округу? До речі, теж саме напевно обіцяв і Домбровський – адже він, фактично, вигриз перемогу у кандидата від "Батьківщини". Навіщо було Павлу Балозі писати заяву про вступ до фракції ПР навіть до дня виборів (!), а потім її дезавуювати? І, зрештою, чому, коли у його брата виникли проблеми Віктор Балога побіг домовлятися з владою, а не до опозиції, як він це робить тепер? Відповідь проста, як колір супермаркету "Барва" в Хусті – подібні люди вважають, що з владою можна про щось домовлятися, і грати в пінг-понг. Ніяких домовленостей з цією владою бути не може, інакше ти – заручник! До речі, ця ситуація вкотре довела, що "незалежних" кандидатів не існує – де тепер ті незалежні? Або у фракції ПР, або, як Балога з Домбровським, бігають по судах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін хоче позбавити депутатства ще й "регіонала" з донецького округу?

"До речі, я особисто знайомий з Януковичем, Азаровим, Льовочкіним, Рибаком і з 90-х років товаришую зі Жванією, який, за словами депутата від УДАРу Негоя, за руку водив його до Клюєва домовлятися про вступ до ПР. Чому до мене за п*ять років попередньої каденції ніхто з такими пропозиціями не підходив? Чому Жванія, який сидів поруч, навіть не натякнув про це? Тому що знають: якщо і натякнуть про якусь розмову, то я пошлю. І одразу повідомлю про це керівництво фракції. Окрема тема з Кармазіним. Він, як і ще один колишній депутат Тарас Чорновіл (що не може і дня прожити без критики нашої фракції і особисто Яценюка), залишившись без мандатів, пішли підробляти у влади. І вони не розуміють, що колись влада їх теж кине, як кинула і Балогу", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Москаль: Балозі треба було одразу домовлятися із опозицією, а не "клястися про вступ до ПР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути