Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 12:30

Мороз напророкував Партії регіонів несподівані результати на виборах ВР

Мороз напророкував Партії регіонів несподівані результати на виборах ВР

Результати виборів будуть не такими, на які розраховує влада. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив голова СПУ Олександр Мороз.

На його думку, той проект закону про вибори, який надійшов до Верховної Ради від Кабінету міністрів, безперечно, зорієнтований на створення однопартійної системи управління і на безмежне використання адмінресурсу.

"Як це може проявлятися, ми бачили на місцевих виборах. Це, справді, не вкладається навіть в якісь поняття, які піддавалися критиці при Кучмі. Для прикладу, місцеві вибори продовжуються досі у Київській області – там де є види на землю, тобто триває боротьба за доступ до ресурсів", - наголосив Мороз.

Він вважає, що треба суттєво змінювати організацію влади в державі.

"І якщо ми хочемо, аби наша держава була європейською і щоб люди були її ініціативними суб'єктами, то потрібно змінювати систему управління загалом, розпочинаючи від житлового дому, комплексу, ЖЕКу. Все це повинно бути власністю людей, органів самоврядування, або самоорганізації населення", - уточнив соціаліст.

"Я думаю, що результати виборів будуть не такими, на які розраховує влада. Нині є суттєве падіння рейтингу провладних партій і тих, хто їм підігрує. Чимало залежатиме від того, чи вдасться добитися справедливого формування лічильних комісій", - підсумував Мороз.

Зараз ви читаєте новину «Мороз напророкував Партії регіонів несподівані результати на виборах ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути