неділя, 18 вересня 2011 14:48

Луценко є моїм найбільшим розчаруванням у політиці – Мороз

Луценко є моїм найбільшим розчаруванням у політиці – Мороз

Юрій Луценко є найбільшим розчаруванням у політиці. Таку думку висловив екс-голова Верховної Ради України Олександр Мороз на прес-конференції в Івано-Франківську, відповідаючи на запитання Gazeta.ua.

"Я б не хотів говорити про Луценка, тому що він моє найбільше розчарування в політиці. Я скільки в нього вклав душі свого часу, а потім виявилося, що помилково. Бо те, що він говорив про мене абсолютно безпідставно. Ніхто ж не знає, що він першим прийшов мене привітати з обранням головою Верховної Ради. Луценко прийшов, попросив і я йому забезпечив те, що він залишився міністром при Януковичу.

Він був міністром до тих пір, поки не виявилося, що він заступник Балоги, як керівника штабу з розвалу парламенту. Тоді зняли його з посади міністра. Те, що він говорив про партію, про мене купи не тримається, тому я не хочу його просто обговорювати", - сказав лідер СПУ.

За словами Мороза, він офіційно звертався до президента України Віктора Януковича з тим, щоб Луценка не арештували, бо, мовляв, він і так усе скаже, що потрібно, а також "навіщо робити героя з людини, яка того не достойна".

Головний соціаліст наголосив, що його найменше цікавить, як завершиться судовий процес над Луценком.

Зараз ви читаєте новину «Луценко є моїм найбільшим розчаруванням у політиці – Мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути