Ексклюзиви
середа, 03 січня 2024 21:03

Між Трампом і Путіним не буде жодних угод - Кулеба

Між Трампом і Путіним не буде жодних угод - Кулеба
Між Трампом і Путіним не було і не буде жодних "великих угод", сказав Дмитро Кулеба. Фото: Getty Images

Якщо Дональд Трамп знову стане президентом Сполучених Штатів Америки, "велика угода" між ним і президентом країни-агресорки Російської Федерації Володимиром Путіним - неможлива.

Про це сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час заходу NV.

"Попри всі історії, про які писали різні журнали, що от, буде велика угода між Путіним і Трампом. Ані тоді велика угода була неможлива, ані зараз, ані в майбутньому. Коли знову про це почнуть писати - забудьте, неможливо, не буде жодних великих угод між Путіним і будь-ким", - сказав міністр.

Трамп - це людина, з якою можна працювати, потрібно просто вміти з ним працювати, зазначив Кулеба.

"Якщо він (Трамп. - Gazeta.ua) дійде до виборів і якщо він у них переможе, він буде абсолютно іншим, ніж президент Джо Байден, якому ми надзвичайно за все вдячні. Є дуже багато "якщо", але Україна не повинна нічого боятися, жодних виборів і жодних чинних або майбутніх політиків", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія ослабла, а Україна зробила неможливе - США про результати 2023 року

"Хто продав Україні першу американську зброю? Президент Трамп - Джавеліни. Хто розпочав програму безкоштовної передачі Україні перших військово-морських суден, катерів типу Island і Mark-6? Трамп. Хто воював із Північним потоком-2 і наклав санкції на відоме, але вже підзабуте судно Фортуна, яке прокладало цей трубопровід? Це був Трамп", - нагадав Кулеба.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Між Трампом і Путіним не буде жодних угод - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути