середа, 24 березня 2010 12:07

Місце Кужель займе Бродський

Місце Кужель займе Бродський

Віце-прем"єр міністр Сергій Тігіпко повідомив, що незабаром представить Михайла Бродського, як нового голову Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва. Про це Тігіпко сказав на брифінгу для журналістів.

Водночас сьогодні на інтернет-сторінці Бродського в "Живому журналі" з"явився запис: "О 12.00 мене представляють в комітеті. Чиновники тріпочуть".

23 березня про це призначення розповіла екс-голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель.

"Я знаю, що завтра вноситься на мою посаду кандидатура Бродського. І дуже багато підприємців вже зателефонували, бо він декілька разів відкрито виступав щодо спрощеної системи оподаткування", - сказала Кужель.

Водночас, вона сподівається у разі призначення Бродського переконати його у необхідності збереження спрощеної системи оподаткування.

"Я маю надію, що ми з ним зустрінемося, і ми зможемо його переконати. Але я хочу запевнити всіх політиків, що вся Україна, малий бізнес стане на захист спрощеної системи оподаткування, автором якої є я і яку я впровадила з 1998 року", - додала екс-голова Держкомпідприємництва.

16 березня Кужель звільнена з посади голови Держкомпідприємництва України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Місце Кужель займе Бродський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути