середа, 17 березня 2010 20:23

Кужель не пояснили, за що її вигнали з комітету

Кужель не пояснили, за що її вигнали з комітету

Олександру Кужель звільнили сьогодні з посади голови Державного комітету з регуляторної політики та підприємництва. Про це вона розповіла в програмі Шустер Live на ТРК Україна.

"Нічого абсолютно не сказано у рішенні (про звільнення). Написано просто звільнити. Про це сьогодні я дізналася сама, коли подзвонила. Адже немає культури запросити. Я розумію, що дотримання трудового законодавства не входить у програму уряду. З комітетом я сьогодні попрощалась", - сказала Кужель.

Вона також повідомила, що відмовилася добровільно писати заяву про звільнення. Мовляв залишится її попросили деякі бізнесмени.

Водночас повідомила, що не збирається змінювати номер свого телефону.

"Хочу сказати всім підприємцям, що номер свого телефону я змінювати не буду і так само готова їх захищати, - зазначила Кужель - Ми найближчим часом створимо громадське об"єднання  або політичну силу, яка буде серйозним супротивником. Ми не дозволимо знищити те, що нам вдалося напрацювати за рік. Вже на жаль такі перспективи є".

На запитання, чому від звільнення її не захистив Сергій Тігіпко, адже Кужель вважається наближеною до нього, відповіла: "Спитайте це у Сергія Леонідовича".

Вона також заявила, що навіть якщо б її зараз залишили на посаді голови комітету з регуляторної політики та підприємництва, то за два тижні все одно б звільнили.

"Коли я учора прочитала вимоги коаліції про те, що ті члени уряду, які входять у коаліцію не мають права негативно висловлюватися по роботі уряду, то я зрозуміла, що мене виженуть за два тижні.

Адже суть голови комітету по підприємництву у тому, щоб говорити про недоліки, корупцію та непрозорі процедури", - пояснила Кужель.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Кужель не пояснили, за що її вигнали з комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути