понеділок, 06 квітня 2020 15:31

Милованов знайшов роботу після уряду

Милованов знайшов роботу після уряду
Милованов пропрацював міністром півроку.

Колишній міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов повертається працювати у Київську школу економіки. Про це він розповів у понеділок у Facebook.

"Сьогодні я повертаюсь на позицію президента Київської школи економіки.

Майже 30 років тому Україна стала незалежною. Весь цей час ми намагаємося побудувати сильну та успішну країну. Попри війну з Росією і всупереч олігархам. Незважаючи на корупцію, бідність і відсутність справедливості. Наперекір слабкій державі, незграбним чиновникам та популістам-політикам.

Наші правоохоронні органи та суди не відповідають демократичним стандартам. У нас відсутні політичні партії з чіткою ідеологією, яким довіряє суспільство. Система стримувань та противаг, що є важливою для демократичних суспільств, не працює. А в державному управлінні критично мало професіоналів і є поширеною практика прийняття швидких і необґрунтованих рішень.

Вірю, що Україна може змінитися через розвиток просвітництва, освіти та науки. Саме тому хочу це розвивати", - заявив колишній урядовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про реформи можна забути. Зеленський не буде боротися з олігархами

Тимофій Милованов працював в уряді на чолі з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком. Був на посаді із серпня 2019-го по березень цього року. Є ідеологом ринку землі.

Був тренером народних депутатів від "Слуги народу" під час навчання у Трускавці.

Зараз ви читаєте новину «Милованов знайшов роботу після уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути