понеділок, 28 листопада 2011 13:41

Міліція приховує обставини загибелі шахтаря у Донецьку - БЮТ

Міліція приховує обставини загибелі шахтаря у Донецьку - БЮТ

У міліції намагаються приховати інформацію про обставини вбивства шахтаря-інваліда Геннадія Конопльова, який загинув учора під час розгону наметового містечка чорнобильців у Донецьку.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це повідомив член фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський, який разом з народним депутатом Михайлом Волинцем відвідали Київський райвідділ міліції Донецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час знесення наметового містечка в Донецьку помер голодувальник

"Ми поспілкувалися з сином загиблого. Спочатку міліціонери хотіли представити, що Конопльов - це бомж, який випадково зайшов у наметове містечко. Потім вони почали стверджувати, що цей чоловік помер ще до штурму і його просто не помітили", - сказав Павловський.

"У нас склалося враження, що людину просто убили, а тепер намагаються цинічно і нахабно сфальшувати слідство", - заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" збиратимуть кошти для родини загиблого протестувальника у Донецьку

За словами Павловського, на місце загибелі Конопльова прийшло більше трьох тисяч людей. Вони вимагають відставки Януковича, Азарова та тих осіб, які причетні до загибелі шахтаря-інваліда.

Також бютівець повідомив, що до райвідділку прийшли кілька десятків свідків злочину, але міліція відмовляється їх пропустити всередину для надання свідчень.

Зараз ви читаєте новину «Міліція приховує обставини загибелі шахтаря у Донецьку - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути