понеділок, 28 листопада 2011 11:41

"Бютівці" збиратимуть кошти для родини загиблого протестувальника у Донецьку

"Бютівці" збиратимуть кошти для родини загиблого протестувальника у Донецьку

Депутати від "БЮТ-Батьківщини" терміново відбули до Донецька для з'ясування обставин смерті шахтаря-інваліда та розпочали збір коштів для родини загиблого.

Про це повідомив член фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Пашинський.

За його словами, до Донецька виїхали Михайло Волинець та Андрій Павловський.

"Враховуючи надзвичайну ситуацію, наші депутати вилетіли до Донецька для того, щоб на місці з'ясувати всі обставини інциденту, донести правду до громадськості та вжити необхідні заходи", - цитує Пашинського прес-служба партії "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович доручив ГПУ розібратися зі смертю протестувальника в Донецьку

Він також повідомив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" розпочинає збір коштів для родини загиблого і до кінця дня передасть фінансову допомогу родині Геннадія Конопльова. Також політсила пропонує всім небайдужим долучитися до збору коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі чорнобильці написали єврокомісару про геноцид Януковича

Пашинський нагадав, що 2 грудня в Україні відзначатимуть День інваліда, а 14 грудня – день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. "Ось так, вбиваючи своїх співгромадян, які мали необережність вимагати своїх законних прав, влада готується до цих двох дат", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі чорнобильці продовжують акцію протесту: голодують 29 людей

Водночас член фракції "БЮТ-Батьківщина" Наталія Королевська підготувала депутатське звернення до Генпрокуратури з вимогою в найкоротші терміни розслідувати всі обставини інциденту та покарати винних.

Як повідомлялося, вчора у Донецьку під час штурму наметового містечка біля місцевого управління Пенсійного фонду працівниками міліції, загинув шахтар Геннадій Конопльов, який був головою ветеранської організації учасників і дітей війни у місті Родинське, а також членом партії "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" збиратимуть кошти для родини загиблого протестувальника у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути