неділя, 28 жовтня 2012 21:49

"Ми вели паралельний екзит-пол, по ньому проходимо у парламент" - Королевська

"Ми вели паралельний екзит-пол, по ньому проходимо у парламент" - Королевська
Королевська не вірить результатам національних екзит-полів. Фото: online.ua

Лідер партії "Україна - вперед!" Наталія Королевська не довіряє даним національних екзит-полів. За її словами партія паралельно проводила свої соціологічні дослідження, за якими її політична сила проходить у парламент. Про це вона розповіла під час брифінгу у НСК "Олімпійський".

"Сьогодні важкий день і нас чекає ще більш важка ніч. Ми приймаємо екзит-поли, які проводили соціальні служби, але наша команда проводила паралельний екзит-пол, дані якого дуже відрізняються від опублікованих досліджень. Крім цього, розходження політичних сил ми бачимо не тільки по нашій партії, але й інших.

Зараз іде паралельний підрахунок голосів, і в середині ночі ми будемо мати перші дані. А завтра будемо бачити картинку з мокрими протоколами з голосами, отриманими з дільниць. Для нас головна задача — контроль кожного голосу на округах",- сказала вона.

Нагадаємо, за першими національними екзит-полами партія Наталії Королевської "Україна - вперед!" набрала 1,6 — 1,8 % голосів виборців.

Зараз ви читаєте новину «"Ми вели паралельний екзит-пол, по ньому проходимо у парламент" - Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути