неділя, 28 жовтня 2012 21:25

Королевській у штабі аплодували, коли показали відео, як вона голосує
7

Фото: Фото: Андрій Жигайло

З самого ранку, в штабі партії Наталі Королевської "Україна-Вперед" панує тиша та спокій. Орендований під штаб спорткомплекс "Олімпійський" виглядає напівпустим, більшість кандидатів в депутати, включаючи саму лідерку партії, знаходиться на виборчих дільницях. В прес-центрі, що в Італійському дворику спорткомплексу, організована пряма трансляція брифінгів, яка ведеться на офіційному сайті партії.

Після зачитування даних, які зібрала партія, проводять скайп-конферецію, в яких кандидати в депутати від різних округів розповідають про ситуація на округах. Перший брифінг проходить об 11:00. На великий екран виводять дані порушень на виборчих округах, нараховані представниками партії. Оголошує дані заступник голови партії Володимир Ткаченко.

За перші три години, партійні спостерігачі, нараховують 540 порушень виборчого законодавства. Також проводять скайп-конференцію з кандидатами у виборчих округах. Ті розповідають  про проблеми на округах.

О 13:00, в прямому ефірі показують запис, як голосує на дільниці у Луганській області лідер партії Наталя Королевська.

"Я сьогодні голосувала за майбутнє нашої країни, наших дітей, за те, щоб в нашій країні пройшли переміни. Я впевнена, нинішній вибори - останній шанс змінити якість української політики, а головне — змінити якість життя наших громадян", — каже з екрану Королевська. Після 30 секундного ролика Королевська зриває аплодисменти присутніх у прес-центрі однопартійців.

13:40  в залі через мікрофони оголошують, що працівники можуть піти отримати талони на обід. В цей час в штаб приходить №4 у виборчому списку партії Роман Васько. Говорити про вибори не хоче.

"В нас є шанси, щоб перемогти, але для цього треба просто, щоб всі прийшли на вибори. В штабі немає суєти, бо багато кандидатів знаходяться на округах, де слідкують за дотриманням виборчих законів. Це всякі "регіони" можуть собі дозволити сидіти в Києві, а самим бути мажоритарником в якомусь районі."

17:00 Володимир Ткаченко називає лідерів серед областей, які, на думку партійних спостерігачів, найбільше порушують законодавство.

"Наші представники в комісіях і спостерігачі продовжують фіксувати масові порушення виборчого процесу у всіх регіонах України. Зараз у лідерах Кіровоград, де зафіксовано понад 500 таких фактів. Наймасовіші серед них - винесення бюлетенів за межі дільниць, організовано підвезення виборців та їх підкуп, а також масове "захворювання" населення — каже Володимир Ткаченко зі сцени.

В цей час біля столиків для фуршету чоловік у костюмі та синій краватці, в трубку кричить на когось зі спостерігачів.

"Ти там куда дивишся? Про твою дільницю говорять по телебаченню, а ти не можеш  нам подзвонити? За що тобі гроші платити? Бігом дізнатись все, що можна і дати інформацію нам", - каже в 19:20, в штабі лунає сміх.

На екрані показують відео з виборчої дільниці Печерського району столиці, де на вибори прийшов чоловік одягнутий у костюм панди.

"Королевська має приїхати після 20:00, хоча б могла бути і швидше. Можливо тут би був якийсь рух", - кажуть між собою журналісти.

20:00 оголошують дані екзит полів.

Серед штабу пожвавлення, усі чекають на приїзд лідерів партії та їх реакцію. Кажуть, що вони будуть близько 21:00.

Зараз ви читаєте новину «Королевській у штабі аплодували, коли показали відео, як вона голосує ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути