субота, 20 жовтня 2012 02:02

Королевська Шустеру: "Ну я Вас дуже прошу, Савік, ну влаштуйте дебати"

Королевська Шустеру: "Ну я Вас дуже прошу, Савік, ну влаштуйте дебати"
Королевська запропонувала "універсальні" дебати. Фото: facebook.com

Лідер парії "Україна-Вперед!" Наталія Королевська в ефірі програми "Шустер live" запропонувала ведучому Савіку Шустеру організувати дебати між політичними лідерами партій, які можуть пройти в новий парламент.

У свою чергу Шустер зацікавився такою несподіваною пропозицією, і опитавши одного з лідерів Об'єднаної опозиції Анатолія Гриценка, лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, народного депутата, "нунсівку" Ірину Геращенко, попередньо призначив дату та час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець": "Влада кинула всі свої ресурси на мажоритарну кампанію"

"Я дивилася тут на дебати, і розумію, що у нас сьогодні, серед політичних сил є дуже глибоке непорозуміння. Непорозуміння у принципових позиціях, яке потім переводять у взаємні звинувачення. І ось, щоб цього взаємного звинувачення не було, десь в кулуарах, десь у "чорній" пресі, в якихось окремих заявах політиків, ну я Вас дуже прошу, Савік, ну влаштуйте дебати", - попросила Королевська.

"Посадіть представників усіх політичних сил, які мають шанс проходження в парламент за один стіл, і давайте ми, в очі один одному скажемо те, що ми збираємося робити в парламенті, що ми маємо один проти одного і який формат ми бачимо в найближчому парламенті. Щоб не бігали тут виправдовувалися, а щоб ми чітко декларували свою позицію в останній тиждень до виборів", - аргументувала вона свою точку зору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні не вистачить двох бюджетів, щоб виконати обіцянки кандидатів

У свою чергу, Шустер запитав у Єфремова, і він не був проти, хоча і не висловив свою чітку думку з даного питання. Гриценко, навпаки, пообіцяв підтримати це питання на 100%. Крім того, Геращенко сказала: "Партія "Удар" завжди готова до дебатів з нашими опонентами".

"Це мають бути дебати не просто між політичними силами, не просто прояснення відносин, це мають бути дебати про політику, про стратегію країни. Немає сенсу в дебатах, коли це просто міряються силами, хто рейтинговий, хто не рейтинговий", - зауважив політолог Вадим Карасьов.

"Залишається переконати всіх лідерів, плюс Генерального директора "Першого національного". Я думаю, що мені вдасться це зробити, у мене таке відчуття є. І я вам пропоную, наприклад, в неділю о 21:30 ", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Королевська Шустеру: "Ну я Вас дуже прошу, Савік, ну влаштуйте дебати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути