пʼятниця, 21 січня 2011 19:33

Ми стали заручниками донецьких виборців - Григорович

Ми стали заручниками донецьких виборців - Григорович

До 2004 року Україна була більш консолідованою, ніж зараз, тому що політики не намагалися її штучно розділити.

Таку думку висловила народний депутат від НУ-НС Лілія Григорович.

Вона нагадала, що "свого часу Кучма написав дуже правильну книгу "Україна - не Росія" і додала: "Сьогодні є можливість переконатися в тому, що Україна не лише не Росія, але і не Донбас. Нинішній владі це потрібно розуміти".

Сьогодні ж, за її словами, "сталося так, що вся Україна підкоряється обіцянкам, даним тим, хто підтримав Віктора Януковича".

"Безумовно, ми визнаємо нині чинного президента, але хочемо, щоб він у свою чергу визнавав усю Україну, і був президентом усієї країни. Але, на жаль, зараз, якщо взяти усіх громадян країни, то видно, що ми стали заручниками донецьких виборців", - заявила депутат.

"Тому я закликаю нинішню владу займатися питаннями, які об'єднують і хвилюють усю країну: рівнем життя, економічним зростанням, соціальними гарантіями. А гуманітарний розділ, який сьогодні, безумовно, інспірується нинішньою владою на догоду окремим сусідам - роз'єднує Україну", - пояснила Григорович.

"Іншими словами, реального розколу України немає. Його інспірують. Дуже хочеться, щоб нинішня влада цьому не підігравала", - зробила висновок вона.

Фраза

Зараз ви читаєте новину «Ми стали заручниками донецьких виборців - Григорович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути