пʼятниця, 21 січня 2011 15:37

Міліція фіксуватиме "дурників", які їдуть до Києва на День Соборності

Міліція фіксуватиме "дурників", які їдуть до Києва на День Соборності

У Дніпропетровській області співробітники міліції мають намір "фіксувати" городян, які поїдуть до Києва на святкування Дня Соборності.

Про це заявив начальник Головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко.

"Є інформація, що планується навіть організація кровопролитних акцій - для цього теж є певні сили, підготовлені і так далі. Для цього проводиться робота в області, пов'язана з тим, щоб знайти дурників, у моєму розумінні, і туди направити як "гарматне м'ясо", - сказав Бабенко на нараді в Дніпропетровській обладміністрації у п'ятницю.

За його словами, дніпропетровці, що прямують до Києва на святкування Дня Соборності, будуть "зафіксовані, задокументовані і їм буде дана оцінка в разі будь-яких подій".

Відповідальність, як адміністративну, так і кримінальну, головний міліціонер області поклав на організаторів, які спрямували людей до столиці.

Нагадаємо, раніше Тимошенко закликала українців взяти участь в акції опозиції на Софійській площі.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що міліція має інформацію про підготовку провокацій під час акцій опозиції. Щоправда 20 січня начальник департаменту громадської безпеки МВС України Віктор Ратушняк повідомив, що у цей час інформація про кровопролиття, яке нібито готується під час акції 22 січня в Києві, не підтверджується.

На Софіївській площі у 1919 році відбулися урочисті збори, на яких був проголошений Акт Злуки українських земель, засвідчений Універсалом про об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Україну.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Міліція фіксуватиме "дурників", які їдуть до Києва на День Соборності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути