середа, 23 грудня 2009 16:59

Мер Коктебеля збив на смерть пенсіонера

Мер Коктебеля збив на смерть пенсіонера
У Криму в селі Насипне 18 грудня автомобіль мера Коктебеля Олексій Булига збив пенсіонера Феодосії, що переходив дорогу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці ДТП.

Так, на автодорозі Феодосія – Сімферополь автомобіль KIA збив 72-річного феодосійця, який переходив дорогу в районі дорожно-експлуатаційної ділянки (ДЕД), повідомили в прес-службі Головного Управління МНС Криму.

Постраждалий пішохід дістав численні травми і загинув на місці аварії. Подробиці цього ДТП розслідує Державтоінспекція.

Як пише видання, автомобілем керував селищний голова Коктебеля Олексій Булига. Він повідомив виданню, що чоловік несподівано вийшов на проїжджу частину на неосвітленій ділянці дорогі далеко від пішохідного переходу.

"Все сталося настільки миттєво, що навіть мій 20-річний досвід водіння не допоміг мені уникнути зіткнення. Чоловік вискочив на дорогу, де був інтенсивний рух. Він з розмаху ударився в ліве крило моєї машини, можливо, поспішаючи перебігти дорогу перед автомобілем, який їхав мені назустріч", - пояснив Булига, повідомляє "Кафа".

Зараз ви читаєте новину «Мер Коктебеля збив на смерть пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути