вівторок, 31 липня 2012 01:36

Медведєв побажав ПР успіхів на виборах

Медведєв побажав ПР успіхів на виборах
Фото: АР

Голова Єдиної Росії, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв побажав делегатам з'їзду Партії регіонів успіхів на майбутніх восени парламентських виборах. Привітання російського прем'єра в понеділок зачитав віце-спікер Держдуми Сергій Невєров на передвиборному з'їзді української партії.Партія регіонів у понеділок провела свій передвиборний з'їзд, щоб затвердити списки кандидатів у депутати по мажоритарних округах і партійний список, а також визначити програму виборчої кампанії з виборів до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня.

"Упевнений, що міжпартійне партнерство буде і надалі вдосконалюватися, сприяти активізації багатогранних зв'язків між нашими країнами. Бажаю з'їзду плідної роботи, а всім його учасникам міцного здоров'я та нових успіхів у виконанні намічених масштабних планів", - йдеться в привітанні Медведєва.

Лідер Єдиної Росії також зазначив, що поступальному просуванню російсько-української взаємодії в повній мірі служить конструктивне ставлення єдиноросів і Партії регіонів.

Медведєв також додав в своєму зверненні до делегатів з'їзду, що Росія зацікавлена ??в зміцненні дружби двох братніх народів, а також у розвитку інтеграційних зв'язків та реалізації спільних проектів у всіх сферах.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв побажав ПР успіхів на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути