четвер, 04 травня 2017 05:51

Макрон виграв в ключових дебатах

Макрон виграв в ключових дебатах
Макрон виграв ключові теледебати. Фото: EPA

Еммануель Макрон був більш переконливим, ніж Марін Ле Пен під час ключових теледебатів.

Близько 63 відсотків людей, опитаних соціологами, визнали Макрона більш переконливим, ніж Ле Пен, - передає ТСН.

На користь проєвропейського екс-міністра економіки також висловилися дві третини людей, які у першому турі виборів президента Франції голосували за ультралівого Меланшона, і 58% тих, хто підтримав консерватора Франсуа Фійона.

Під час заключних теледебатів Ле Пен назвала Макрона "кандидатом дикої глобалізації, нестабільності, Uber-изації, розкрадання економіки великим бізнесом".

У свою чергу 39-річний політик закинув своїй суперниці "стратегію брехні", а також назвав її справжньою "спадкоємицею" свого батька Жан-Марі Ле Пена, відомого своїми антисемітськими та ксенофобськими поглядами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори у Франції: Ле Пен наздоганяє Макрона

Ле Пен у черговий раз висловилася за поліпшення відносин з Росією. Вона назвала РФ "великою країною", з якою у Франції немає причин вести "холодну війну".

23 квітня французи вже в одинадцятий раз обирали президента П'ятої республіки. Цього дня відбувся перший тур виборів, за результатами якого із 11 кандидатів у президенти Франції у другий, фінальний тур, вийшли лише двоє — першість здобув центрист Еммануель Макрон із 23,75% голосів, а за ним "пробилася" і ультраправа Марін Ле Пен із 21,53% голосів. Остаточна битва призначена на 7 травня, а за нею вже проведуть і парламентські вибори.

Зараз ви читаєте новину «Макрон виграв в ключових дебатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути