середа, 08 серпня 2012 00:15

Мадонна помолилася за Pussy Riot на концерті в Москві

Співачка Мадонна під час концерту в Москві, який розпочався ввечері в середу, 7 серпня, в спорткомплексі "Олімпійський", виголосила промову на підтримку заарештованих учасниць російської панк-групи Pussy Riot. Як повідомляється в твіттері арт-групи "Війна", Мадонна назвала вчинок дівчат хоробрим.

Автор: twitter.com/R_r_v
 

"And - Nadia, Katya and Masha - I pray for your freedom" ("І - Надя, Катя і Маша - я молюся за вашу свободу"), - завершила свою промову співачка.

Після цього вона одягла зелену Балаклаву і виконала композицію "Like a Virgin". Крім того, як повідомляють очевидці, Мадонна знаходиться на сцені в бюстгальтері, а на спині у неї написано "Pussy Riot".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Red Hot Chili Peppers висловили підтримку Pussy Riot

Надія Толоконникова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевіч знаходяться під арештом з березня 2012 року. Їх звинувачують у хуліганстві за акцію "панк-молебень", яку вони провели в лютому в храмі Христа Спасителя.

Суд над учасницями Pussy Riot почався в кінці липня. 7 серпня пройшли дебати сторін. Очікується, що вирок буде винесено ще до кінця тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Петербурзі прихильник Pussy Riot зашив собі рота

Раніше в підтримку арештованих дівчат висловлювалися як діячі російської культури, так і зарубіжні музиканти, зокрема, групи Faith No More, Franz Ferdinand і Red Hot Chili Peppers. Американська панк-група Anti-Flag, в свою чергу, записала англомовну кавер-версію композиції "Богородиця, Путіна прожени" ("Virgin Mary, redeem us of Putin"), виконаної в храмі Христа Спасителя.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна помолилася за Pussy Riot на концерті в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути