четвер, 04 квітня 2013 20:59

Люди, які рекомендували "тушок" до списку Об'єднаної опозиції, мають нести політичну відповідальність - Власенко

Люди, які рекомендували "тушок" до списку Об'єднаної опозиції, мають нести політичну відповідальність - Власенко
Фото: svit24.net

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, екс-нардеп Сергій Власенко вважає, що ті, хто рекомендував включити до списку об'єднаної опозиції "Батьківщина" людей, які стали згодом перебіжчиками, повинні нести політичну відповідальність. "Люди, які рекомендували, цих людей у ??список, звичайно , повинні нести політичну відповідальність за це. Яка ця відповідальність має бути - інше питання ", - сказав Власенко.

Він уникнув відповіді на уточнююче питання, чи повинен подавати у відставку з посади лідера фракції Арсеній Яценюк у зв'язку з тим, що більшість "тушок" були включені в список ГО "Батьківщина" за квотою "Фронту змін".

Власенко також зазначив, що не знає позиції Тимошенко з цього питання.

"Я сьогодні в Харкові не був і у мене не було можливості переговорити з Юлією Володимирівною з цього приводу. Як тільки я її побачу і поговорю, у мене буде можливість повідомити вам про позицію Юлії Тимошенко", - сказав С.Власенко.

У той же час С.Власенко дав зрозуміти, що для нього не став несподіванкою вихід з фракції Романа Стаднійчук, який став парламентарієм після позбавлення С.Власенко депутатського мандата.

"Мені відомо, що ця людина звільнився зі свого місця роботи 28 лютого, в той день, коли пан Рибак (спікер Верховної Ради Володимир Рибак - ІФ) подав позов до мене до Вищого адміністративного суду. Я про позов не знав. А цей чоловік вже звільнився з роботи, щоб заскочити на моє місце. Про що ми говоримо? ", - сказав Власенко.

Як повідомлялося, раніше в четвер про вихід з фракції "Батьківщина" заявили народні депутати Віталій Немилостивий, Стаднійчук та Олег Скосарь (були включені до списку за квотою "Фронту змін"), а також Ігор Канівець (квота "Громадянська позиції"). У грудні 2012 р. у фракцію "Батьківщина" також відмовилися входити Олександр та Андрій Табалова. Обидва були рекомендовані "Фронтом змін".

Зараз ви читаєте новину «Люди, які рекомендували "тушок" до списку Об'єднаної опозиції, мають нести політичну відповідальність - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути