середа, 19 жовтня 2011 16:05

Люди через Тимошенко перекрили дві міжнародні траси на Тернопільщині
10

Фото: Фото: Андрій Янович

Вимагаючи відставки Верховної Ради та звільнення Юлії Тимошенко, прихильники БЮТ в Тернопільській області на годину перекрили дві траси.

Від 11 до 12 сьогоднішнього дня активісти ходили туди-сюди по пішохідному переходу на об'їзній Тернополя, тим самим блокуючи автотрасу, що сполучає Білорусь з Румунією, передає кореспондент Gazeta.ua.

Інші аналогічним чином заблокували проїзд в селі Озерна – там проходить траса на Львів, якою з центральної України їдуть до Польщі.

"Хочемо розбудити Україну, бо ситуація в країні зараз вкрай загрозлива. І це стосується не тільки політичних процесів щодо лідерів опозиції. Ми ставимо питання щодо пільг афганцям, щодо пенсійної, земельної реформи. Влада просто нищить українців. Якщо вона не відступить, ми будемо йти на жорсткіші методи", — заявив Gazeta.ua заступник голови обласного осередку БЮТ Володимир Бойко.

Партієць не уточнив, які саме акції планують активісти. Однак він закликав всіх мешканців сіл, які живуть біля важливих трас, долучатися до акцій опозиції і  перекривати автошляхи в знак протесту проти чинного режиму.

За акцією прихильників Тимошенко у Тернополі спостерігало кілька десятків правоохоронців, однак вони не втручалися в події. Конфлікти у мітингувальників виникали лише з водіями та пасажирами транспорту, які змушені були чекати на дорозі.

За 15 хвилин від початку акції "даішники" перекрили в'їзд на об'їзну, спрямовуючи весь транспорт через місто. У результаті черги біля перекритого переходу не збільшувалися, однак затори утворилися в самому місті.

На цей час всі траси на Тернопільщині розблоковані.

Зараз ви читаєте новину «Люди через Тимошенко перекрили дві міжнародні траси на Тернопільщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути