середа, 19 жовтня 2011 11:22

У "Нашій Україні" бойкотувати вибори через Тимошенко не збираються

У "Нашій Україні" бойкотувати вибори через Тимошенко не збираються

Заяви про можливість бойкоту парламентських виборів опозиційними силами є непродуктивними і не сприятимуть оновленню влади в країні, як цього вимагає більшість громадян України.

Про це заявив голова центрального виконкому партії "Наша Україна" Сергій Бондарчук, коментуючи висловлювання лідера "Фронту Змін" Арсенія Яценюка.

"Більше того, такі заяви є свідченням невпевненості, тоді як в нинішній ситуації, за бездарної і антинародного політики влади, опозиційні сили просто зобов'язані перемагати на парламентських виборах", - вважає Бондарчук.

На його думку, якщо опозиційні сили не братимуть участі у виборах, це означатиме, що Янукович без бою отримає в наступній Верховній Раді конституційну більшість, а реальна опозиція в країні буде позбавлена парламентської трибуни, як це сталося в Росії.

"Тому які б не були для цього приводи, опозиційні сили не мають права самовідсторонюватися від участі у виборчій кампанії. Єдиною продуктивною відповіддю на політичні репресії проти опозиційних лідерів та наміри влади маніпулювати результатами виборів є спільна дія опозиційних сил на захист чесних виборів і координація підчас виборчої кампанії", - наголосив політик.

Це, за його словами, означає: єдину позицію опозиційних сил з приводу виборчого законодавства, повну відмову від поливання брудом між опозиційними партіями, 100% узгодження кандидатів від опозиції на мажоритарних округах та консолідацію усіх опозиційних партій в рамках одного або кількох прохідних виборчих списків.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" бойкотувати вибори через Тимошенко не збираються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути