вівторок, 11 січня 2011 13:32

Ляшко розказав, що його не фінансує мафія та олігархи

Ляшко розказав, що його не фінансує мафія та олігархи

Народний депутат Олег Ляшко за свої кошти розмістив банери із поздоровленням українців із новорічними святами. Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді.

"Я не вкрав ні в кого, не обдурив нікого. Ні влада, ні олігархи, ні мафія мене не фінансують. Головне не за які гроші це робилось, а щоб це було щиро", - зауважив депутат.

"А перед президентськими, парламентськими виборами, коли треба сподобатися людям, ідуть, дурять їм голови, розвішують плакати, а після виборів нікого не видно й не чути. От чому ніхто крім президента і Ляшка не згадав і не привітав громадян України? Куди вони подівалися? Вони чекають наступних виборів. А я пропоную йти до людей коли нема ніяких виборів, тоді люди будуть вірити", - наголосив Ляшко.

Політик також зазначив, що у п'ятницю в парламенті треба слухати звіт не міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, а тих посадовців, які відповідають за підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. "Профспілки підрахували, що кожна людина на 2000 гривень має більше платити за житлово-комунальні послуги. Я приїжджаю, вітаю свою маму із Різдвом, вона мені показує рахунок: на 150 гривень більше отримала платити за квартиру. Я приїжджаю вітати свою колишню дружину, вона показує рахунок: на 120 гривень більше отримала за квартиру. Заходжу в магазин, купити хліба, людина мене впізнає і каже: "Що ж ви там депутати робите? Коли я на 2000 гривень маю більше платити за комунальні послуги?" Ось якими питаннями ми маємо займатися", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розказав, що його не фінансує мафія та олігархи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути