Ексклюзиви
четвер, 23 грудня 2010 13:32

Депутати вип'ють пляшку коньяку і забудуть про бійку в Раді - "регіонал"

Депутати вип'ють пляшку коньяку і забудуть про бійку в Раді - "регіонал"

За пляшкою коньяку в буфеті депутати забувають про всі бійки між собою.

Про це кореспонденту Gazeta.ua сказав голова регламентного комітету "регіонал" Володимир Макеєнко, відповідаючи на питання про те, чи буде хтось із нардепів притягнутий до кримінальної відповідальності за бійку у Верховній Раді 16 грудня.

"За 20 років у залі під куполом ніхто ніяких покарань не поніс, бо не завжди у цього процесу є початок і є кінець. Депутати спускають самі це все на тормозах. Бо проходить тиждень-два, вони йдуть, випивають пляшку коньяку, і все забувається. Упевнений, що цього разу — та сама історія. Все так і буде", — розповів нардеп.

У той же час, "регіонал" зазначив, що за всю історію існування Верховної Ради понесли покарання лише ті депутати, які втрачали депутатські мандати.

"У нас є таке неписане правило, якого нема ні в регламенті, ні в Конституції. Воно говорить про те, що скільки б чого не було у Верховній Раді — а за 20 років різне було — ніхто ніколи за це не ніс відповідальності. Були подання до Генпрокуратури, але все закінчувалося одним — переговорами і миром", - сказав він.

Макеєнко також додав, що ті нардепи, які подали до реглментного комітету заяви про бійку 16 грудня, відкликали їх, передавши до Генпрокуратури.

"Ми тепер чекаємо документів від Генпрокуратури. Коли там вивчать матеріали справи, передадуть нам у регламентний комітет. Тоді вже ми будемо із цим розбиратися ", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Депутати вип'ють пляшку коньяку і забудуть про бійку в Раді - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути