субота, 30 березня 2013 15:22

Ляшка запросили знятися у художньому фільмі

Ляшка запросили знятися у художньому фільмі
Олег Ляшко Фото: image.ua

Народного депутата Олега Ляшко запросили знятися у художньому фільмі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Чого тільки в житті не було — працював і скотником, і трактористом, і журналістом, і редактором, і радіоведучим, і народним депутатом в трьох різних комітетах — а в кіно ще ніколи не знімався. Як Ви думаєте, друзі, погоджуватися? Про режисера і фільм не питайте, вибачте, обіцяв тримати таємницю, скажу лише, що це буде дуже масштабна екранізація", — написав Ляшко.

Нагадаємо, раніше народний депутат Олег Ляшко заявляв, що може з'явитись у якості ведучого на одному з центральних каналів країни з програмою про те, як потрібно боротись за життя і виживати.

"Зважаючи на позицію, якої дотримується „Радикальна партія" наша програма матиме соціально-економічне спрямування. Ми будемо піднімати проблеми простих людей, показувати як влада „вирішує" їх. Будемо показувати, як потрібно боротись за своє життя і виживати", — зазначив Ляшко.

Політик не розкрив секрет на якому з каналів буде виходити ця передача, зазначив лише те, що це буде один з центральних каналів крани.

"Якщо у нас все вийде, то в ефірі будемо за місяць. Потрібно ж ще врахувати багато фактор: технічні можливості, фінансування та, з рештою, час, адже хороша програма потребує часових затрат. Єдине, що можу сказати, якщо у нас все вийде — це буде бомба", — зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Ляшка запросили знятися у художньому фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути