середа, 20 березня 2013 08:39

Ляшко розповів, чому ходив до "регіоналів"

Ляшко розповів, чому ходив до "регіоналів"
Олег Ляшко. Фото: noviny.su

Лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко у парламенті підходив до "регіоналів" та комуністів, аби переконати їх підтримати його законопроект.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

Відповідаючи запитання, про що нардеп говорив із "регіоналами" в парламенті вчора, Ляшко відповів: "Це злочин? Я говорив про мій законопроект 2201 – це мораторій про заборону на закриття лікарняних закладів. За моєю інформацією, вони не збираються завтра (20 березня – ред.) підтримувати цей мораторій".

Окрім того, він наголосив, що вважає "це питання надзвичайно важливим, тому я ходив до "регіоналів", і з комуністами також я говорив, аби переконати їх, не зважаючи на їхні політичні уподобання, та їхнє ставлення до мене особисто. Оскільки йде мова про долі мільйонів людей, які позбавляються можливості отримувати медичну допомогу, то я ходив до них", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні обранці створили нову купу міжфракційних об'єднань

Також, відповідаючи на питання, чи все ж таки вдалось переконати регіоналів підтримати його законопроект, Ляшко зауважив: "Та, Бог їх знає! Сказали, що подумають. Хотілось би вірити, що завтра вони проголосують, і включать до порядку денного цей мораторій. Тому я ходжу і домовляюся з ними. І не бачу нічого в цьому катастрофічного".

Зокрема, лідер Радикальної партії підкреслив, що він "і в Адміністрацію президента ходжу, коли до мене звертається жіночка, якій 83 роки, і вона 5 років не може отримати звання матері-героїні. А не відомо, скільки їй Бог життя відпустив, а до звання матері-героїні положено доплати кілька тисяч, що для людини є надзвичайно великими грошами. Тому я йду до АП, і пробиваю, аби вони розглянули це питання, і присвоїли їй це звання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську опозицію звинуватили у розчаруванні своїх "клієнтів"

Ляшко наголосив, що звертається із різних питань та до різних інституцій: "Що стосується звернень до мене людей, то коли треба йти до уряду, до АП, до "регіоналів", то я йду і вимагаю, аби вони діяли в інтересах людей, але це все не стосується моєї політичної позиції".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розповів, чому ходив до "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути