пʼятниця, 15 березня 2013 13:51

Ляшко: Генпрокуратурі варто пильніше придивитись до Азарова, а не до Тимошенко

Ляшко: Генпрокуратурі варто пильніше придивитись до Азарова, а не до Тимошенко
Юлія Тимошенко. Фото: kontrakty.ua

Лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко вважає, що Генеральній прокуратурі України варто було пильніше та якісніше виконувати свою роботу, а не придумувати щоразу вигадки про екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Нехай ГПУ цікавиться іншими питаннями, як наприклад, як у нас за один рік беруться мільярдери, чому у нас об'єкти до Євро в двічі-тричі дорожчі, аніж в будь-якій країні світу, чого Азаров живе на державній дачі, а не висмоктує із пальця вигадані причини", - розповів він, коментуючи те, що ГПУ зацікавилася документами щодо обрання Юлії Тимошенко народним депутатом у 1996 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: Влада не змогла приструнити Меджліс, тому "вони взяли курс на знищення"

Окрім того, він наголосив, що ГПУ має займатися захистом інтересів громадян України, а "на жаль на сьогодні ГПУ перетворилася на політичну зброю влади". "Але ж і так звані лідери опозиції допомагають владі, імітуючи боротьбу за визволення Тимошенко", - додав він.

"Вони ж можуть ще десять справ порушити, але у суспільстві є цілком усталена думка, а прокуратура її тільки підтверджує, що це є політичні репресії. З таким же успіхом ГПУ могла порушити справу проти Понтія Пілата, за те, що він умив руки, і розіп'яли Христа", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович наказав запустити в Україні рейси п'яти лоукостерів

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України зацікавилася документами щодо обрання Юлії Тимошенко народним депутатом у 1996 році, коли вона перемогла за підтримки 92% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Генпрокуратурі варто пильніше придивитись до Азарова, а не до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути