пʼятниця, 15 березня 2013 12:04

Янукович наказав запустити в Україні рейси п'яти лоукостерів

Янукович наказав запустити в Україні рейси п'яти лоукостерів
Віктор Янукович доручив затвердити механізм залучення нових авіаперевізників.

Президент Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру, Міністерству інфаструктури і Державній авіаційній службі до листопада розробити та затвердити механізм залучення нових авіаперевізників на ринок авіаперевезень, у тому числі тих, що працюють за моделлю "лоу-кост" (low-cost).

Про це йдеться в національному плані дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженому указом президента від 12 березня 2013 року №128/2013.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АероСвіт" заборгував співробітникам 80 млн грн зарплати

У документі сказано, що це повинно привести до відкриття рейсів в аеропорти України п'ятьма новими авіаперевізниками, що працюють за моделлю "лоу-кост".

Крім того, Янукович доручив до грудня привести правила сертифікації авіаційних навчальних закладів цивільної авіації з підготовки льотного складу в Україні у відповідність до законодавства держав - членів ЄС, а також внести на розгляд ВР законопроект про зняття обмеження на використання авіаційного палива для малої авіації.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав запустити в Україні рейси п'яти лоукостерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути